Gigi Ravelli overhandigt Heinz-kunstwerk Ruud de Wild aan winnares

Mirelle Praagman uit het Brabantse Den Dungen is de winnares van het schilderij dat Ruud de Wild heeft gemaakt voor Heinz en Fight Cancer. Het schilderij is door Fight Cancer-ambassadrice Gigi Ravelli persoonlijk bij Mirelle Praagman thuis overhandigd. Vanuit de rijdende vitrine waarmee het kunstwerk de afgelopen weken door Nederland heeft getoerd, kreeg het kunstwerk een mooi plekje aan de wand bij Mirelle thuis. Tevens overhandigde Heinz de cheque van € 10.000,- aan Gigi Ravelli in haar rol als ambassadrice van Fight cancer.

Q-music-dj en kunstenaar Ruud de Wild heeft het bijzondere schilderij gemaakt in opdracht van Heinz. De tomatenketchupmakers bestaan 140 jaar en die verjaardag wilden ze vieren in samenwerking met een goed doel, in dit geval Fight Cancer (het jongerenlabel van KWF Kankerbestrijding). Ruud de Wild heeft belangeloos een op Heinz geïnspireerd schilderij gemaakt. Iedereen die tien euro doneerde aan Fight Cancer maakte kans op dit unieke meesterwerk. Het doel was om zoveel mogelijk geld voor Fight cancer in te zamelen.

Karakter

“Quality is to a product, what character is to a man” zei oprichter Henry John Heinz ooit. Met die quote in het achterhoofd is Ruud de Wild gevraagd om een kunstwerk te maken. De Wild is een authentieke, jonge kunstenaar met karakter en past bij de filosofie van Heinz. Het is tekenend voor Ruud dat hij meteen belangeloos meewerkte toen bleek dat de verjaardag om Fight cancer draaide.

“Fight cancer is een bijzondere club die op originele aandacht vraagt en fondsen werft voor kankeronderzoek. Heinz kan zich helemaal vinden in deze eigenwijze aanpak. Fight Cancer is steeds in staat om op een ‘out of the box’ manier dit zo belangrijke onderwerp in de spotlights zetten. Als blijk van waardering voor hun strijd willen we ter ere van onze verjaardag de initiatieven van Fight Cancer ondersteunen”, aldus Menno van der Vlist van Heinz

Zie ook:
- Ruud de Wild maakt schilderij van ketchupfles

Lees ook:Ruud de Wild maakt schilderij van ketchupfles
Lees ook:Fight © Cancer krijgt support van radiostation Caz!
Lees ook:Ruud de Wild ontwerpt ArtBag
Lees ook:Ruud de Wild opent nieuw atelier
Lees ook:Ruud de Wild zou zich graag inzetten voor Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>