Q-music Vlaanderen geeft droomhuis weg

Radiozender Q-music staat na een aantal jaren bekend als dé zender die grote prijzen weggeeft. We hebben luisteraars al een ruimtereis horen winnen, een droomsalaris van 100.000 euro en nu hebben de Vlamingen een nog grotere prijs bedacht: een droomhuis. Luisteraars van Q-music België maken kans op een huis ter waarde van 250.000 euro. Dat is niet verkeerd nu de huizenmarkt aardig in het slop zit! Mensen (woonachtig in België) kunnen zich tot en met 29 april 2009 aanmelden voor de actie en op 30 april volgt de grote finale.


Sinds afgelopen maandag worden elk uur vóór het nieuws op Q-music telkens drie namen genoemd en de eerste luisteraar die naar de studio belt, plaatst zich voor de finale volgende week donderdag. De eindstrijd van de actie op 30 april wordt gehouden tijdens het ochtendprogramma Showtime van Sven Ornelis en Kurt Rogiers (06:00 tot 09:00 uur). Het verloop en de werking van het finalespel worden pas ter plaatse aan de kandidaten bekendgemaakt.

De uiteindelijk winnaar van het finalespel krijgt niet een leegstaande villa die niet verkocht kan worden in deze economische mindere tijd, maar hij of zij krijgt een waardebon van 250.000 euro om een droomhuis te laten bouwen. De winnende finalist moet dus eerst nog wel zelf op zoek naar een stukje grond.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Q-music en Koninklijke Luchtmacht geven vlucht weg in F-16
Lees ook:[email protected] morgen helemaal in het teken van St. Patrick’s Day
Lees ook:Droomsalaris Q-music nadert finale
Lees ook:Goudkoorts Sky Radio bereikt hoogtepunt
Lees ook:‘Music For Life’ van StuBru haalt 3,5 miljoen euro op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>