Nikki treedt op bij Vliegende Studio

Ruim twee dagen na de start zitten de dj’s Gijs Staverman en Jeroen van Inkel nog steeds op grote hoogte opgesloten in de Vliegende Studio. Met alle communicatiemiddelen als twitter, msn, e-mail, telefoon en internet, hoeven de twee zich niet te vervelen. Daarnaast worden ze iedere dag verrast met gasten en ludieke acties. Zo kwam woensdag Henny Huisman in de Vliegende Studio langs en werden Gijs en Jeroen donderdag wakker gemaakt door Menno Barreveld die met een draaiorgel naast de studio kwam spelen (audio). Donderdagavond komt zangeres Nikki bij de dj’s langs.


UPDATE: Vliegende Studio na 241 uur aan de grond gezet

Nikki Kerkhof, de winnares van Idols 4, maakte haar debuut met de hit ‘Bring Me Down’. Hoe toepasselijk is dat voor Gijs Staverman en Jeroen van Inkel die nog steeds vele meters boven de Grote Markt in Almere hangen? Het zal Nikki overigens niet lukken om het radioduo naar beneden te krijgen, want die taak is aan de luisteraars van Q-music. Middels het beantwoorden van vragen gaat de Vliegende Studio omhoog (fout antwoord) of omlaag (goed antwoord). De luisteraar die de Vliegende Studio aan de grond zet, wint 25.000 euro.

Zangeres Nikki is donderdagmiddag eerst te gast in de uitzending bij Jeroen van Inkel. Daarna zal ze rond 19:00 uur vanaf de skywatch (het pottenkijkerbakje naast de Vliegende Studio) optreden. Bezoekers op de Grote Markt in Almere kunnen zodoende meegenieten van het optreden van Nikki. 

Zie ook: Fotoverslag Vliegende Studio & Filmpje lancering Vliegende Studio

Dit radioblog is genomineerd voor een Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Q-music Weekend gepresenteerd vanuit Vliegende Studio
Lees ook:Vliegende Studio Q-music om 9:00 uur de lucht in
Lees ook:Filmpje: Lancering Vliegende Studio Q-music
Lees ook:Brandweer komt ramen Vliegende Studio wassen
Lees ook:Vliegende Studio na 241 uur aan de grond gezet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>