Q-music sluit het jaar vroegtijdig af met Top 1000

Het duurt nog ruim zes weken, maar dan breekt het aan: de laatste maand van het jaar. December is traditioneel gezien dé maand met eindejaarslijstjes, zoals de Radio 2 Top 2000. Q-music doet het met de helft aan nummers en begint ook al wat eerder. Op 1 december om precies te zijn.

'Jouw Ultieme Lijst' zoals Q-music de Top 1000 noemt, is te horen in de eerste week van december 2008. En zoals het bij alle lijsten betaamt, is de keuze aan de luisteraars om de Top 1000 samen te stellen.

Het Q-top 1000 stemformulier staat al online en daar kunnen mensen hun favoriete liedjes uit een keuzelijst selecteren, minimaal vijf platen en maximaal tien. Luisteraars hebben de keuze uit ruim 4.000 voorgeselecteerde nummers.

De Q-top 1000 editie 2008 wordt uitgezonden van maandag 1 tot en met vrijdag 5 december.

Zie ook over Q:
- Ruud de Wild strikt Ferdi Bolland voor Songfestival
- Het Geluid van Q-music weer van start gegaan

Lees ook:Q-music sluit jaar opnieuw af met de Q-top 1000
Lees ook:Roger Taylor van Queen opent Top 2000 Stemperiode
Lees ook:Stemmen voor de Radio 1 Tour Top 100
Lees ook:100.000 Stemmen op eerste stemdag Top 2000
Lees ook:Laatste stemdag ‘Top 500 van deze Eeuw’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Q-music sluit het jaar vroegtijdig af met Top 1000

  1. Jorn

    @Iwan: De Q-rock 100 van 26 september begon ‘s morgens om 8 uur, dus tijdens Ruuddewild.nl. Desondanks klonk het na achten nog steeds als de show van Ruud, alleen dan met wat meer muziek en niet de vaste items. Denk/hoop dat het met de Q-top 1000 ook zo zal gaan!

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Van Inkel nam het stokje om 12 uur over van Ruud (die er al vanaf 6 uur zat).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>