Naam van baby Bridget Maasland is verre reis waard

Bridget Maasland is zwanger en dat nieuws onthulde ze in de eerste uitzending van Ruud de Wild op Q-music op 10 maart. Nu bijna zes maanden later is Maasland bijna uitgerekend. En de actie van Ruud de Wild omtrent de naam van de baby loopt nog steeds. Sterker nog, Q-music heeft er een leuk prijsje aange-hangen.

Update: Kersverse zoon Bridget Maasland heet 'Mees'

Luisteraars van 'Ruuddewild.nl' die denken te weten wat de naam van Bridget's baby zal worden, kunnen dat via de site doorgeven. Mocht iemand de naam helemaal goed raden, dan wint die persoon een twee-weekse reis naar de Maagdeneilanden. Dat is niet alleen een paradijselijk plek, maar ook nog eens een vette prijs, want het reisje heeft een waarde van €10.000,-. Ik ga doorgaans voor minder op vakantie

Wat ik leuk vind om te zien, is dat er opnieuw een ideetje van een dj opgepikt wordt door marketingmensen van Q-music. We zagen dat al bij Ruud's idee van tien eieren onder een broedlamp, gewoon een leuk eenmalig item, maar Q-music zorgde ervoor dat de luisteraar die wist te raden welk ei als eerste uitkwam, een auto won. Nu wordt er opnieuw aan een -op zich onzinnige- wedstrijd een flinke prijs gehan-gen. Waarschijnlijk alles onder het motto van "Q is good for you".

Zie ook:
- Q-music geeft droomsalaris van 100.000 euro weg
- Voor de freaks: nieuwe studio Q-music [Video]
- Compleet nieuwe look voor Q-music
- Ruud aan zet: "Ik ben geslachtofferd"

Lees ook:Kersverse zoon Bridget Maasland heet ‘Mees’
Lees ook:RTL-sterren in jury Baby van het Jaar 2009
Lees ook:Kyo verkozen tot Baby van het Jaar 2009
Lees ook:Overzicht september 2008: Meest gelezen berichten
Lees ook:Verkiezing Baby van het Jaar loopt storm

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Naam van baby Bridget Maasland is verre reis waard

 1. Arno

  En wat nu als niemand de naam raadt? Krijgt Bridget die vakantie dan zelf?

    /   Reply  / 
 2. Jasper

  De Maagdeneilanden zijn gaaaaaf. Neem vooral je paspoort in een waterdicht hoesje (eilandhoppen is the name of the game, en ze zijn half van de VS en half van Engeland), je vaarbewijs en je duik- of snorkelspul mee. Voor de rest heb je niks nodig daar.

  Tip voor de winnaar: The Soggy Dollar Bar. Da’s een bar op een onbewoond eilandje, waar je ook geen fatsoenlijke steiger hebt om je boot aan te leggen. En dus… moet iedereen erheen zwemmen. En komt iedereen aan met nat geld :-D

  De bar is overigens niet altijd bemand, maar dan kun je gewoon de betaling voor je drankjes in een broodtrommeltje achterlaten. Op Ameland zou het niet werken, maar op de BVI wel.

    /   Reply  / 
 3. Teun R.

  “En wat nu als niemand de naam raadt?”

  Dan gaat Bridget zelf… bij voorkeur een enkele reis naar een ver ver land!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>