Voor de freaks: nieuwe studio Q-music [Video]

Radio-dj Jeroen van Inkel heeft op zijn YouTube-pagina een leuk filmpje gezet voor de echte radiofreaks. Q-music heeft namelijk naast een nieuw logo en een opgefriste huis-stijl ook een vernieuwde studio. Van Inkel heeft het in de video over "een ongelooflijke mooie technische uitbreiding".

Wanneer je de beelden uit onderstaande video vergelijkt met een eerdere foto van de Q-music studio, dan valt op dat het station vijf nieuwe beeldschermen heeft die allemaal op dezelfde hoogte zitten. Ongeveer net zoals bij Radio 538 (zie foto's studio 538).

Jeroen van Inkel heeft de vernieuwde studio zelf gefilmd en de opnames zien er wat stuntelig uit, maar ach… best prima voor zo'n oude man Het gaat natuurlijk om de studio en daarvan krijg je wel een goed beeld. Op de beeldschermen zie je, van links naar rechts, de verkeersinformatie (eerste scherm), Dalet (tweede en derde) en het programma VoxPro (vierde scherm). Op het scherm uiterst rechts ziet Van Inkel volgens mij de smsjes en mailtjes binnenkomen.

Kijk zelf maar:

Met dank aan Ramon voor de tip!

Zie ook:
- Compleet nieuwe look voor Q-music
- Nieuw logo voor radiozender Q-music
- Q-music geeft droomsalaris van 100.000 euro weg

Lees ook:Check dit: Foto’s studio Radio 538
Lees ook:Nieuw logo voor radiozender Q-music
Lees ook:Compleet nieuwe look voor Q-music
Lees ook:Q-music Belgiƫ ook over op het nieuwe logo
Lees ook:Dit wordt het nieuwe onderkomen van Q-music

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Voor de freaks: nieuwe studio Q-music [Video]

 1. Vincent van Dam

  tel de uhhhh’s en win een broodrooster en staafmixer!

    /   Reply  / 
 2. Vera

  Cool, jullie moeten een standaard camera in de studio doen, dat is veel leuker!

  Liefs Vera

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>