Nominatie Ruud de Wild voor titel Greatest Man 2008

Stijlvol, succesvol, creatief, ondeugend, geta-lenteerd, non-conformistisch en avontuurlijk. Dat zijn de karakteristieken op basis waarvan Ruud de Wild een nominatie verdiend heeft voor de titel 'Greatest Man 2008'. De verkiezing wordt georganiseerd door mannen glossy JFK en heeft een vakjury bestaande uit onder anderen Wilfred Genee, René Mioch en Henkjan Smits.

Naast de genoemde eigenschappen van Ruud de Wild, zou de radio-dj van Q-music beschikken over humor, lef en doorzettingsvermogen. Dat Ruud de Wild lef heeft, blijkt wel uit de uitspraken die hij eerder deed in een interview met het blad Jackie.

De jury selecteerde naast De Wild nog tien andere bekende mannen die aan de criteria voldoen. Andere genomineerden zijn onder andere Sven Kramer, Edwin van der Sar, Peter R. de Vries, Matthijs van Nieuwkerk en Dinand Woesthoff genomineerd. Vorig jaar won voetbalanalyticus Hugo Borst de titel 'Greatest Man'.

Stemmen voor de verkiezing 'Greatest Man 2008' kan nog tot 1 oktober via de website van JFK. Op 14 oktober wordt tijdens een galadiner tijdens een galadiner in de Amsterdamse Passenger Terminal de winnaar bekendgemaakt.

Overdreven

Op de site van JFK staat voor iedere genomineerde in het kort beschreven waarom hij kans maakt op de titel 'Greatest Man'. Bij Ruud de Wild staat te lezen: "Na een maandenlange radiostilte maakte hij een paar maanden geleden zijn comeback bij het wat ingekakte Q-Music. Het resultaat was een onmiddellijke verdubbeling van de luistercijfers." Misschien moeten ze bij JFK eens wat beter naar mijn analyse van de luistercijfers kijken, want een verdubbeling is nergens te zien…

Update: John de Mol wil 40.000 euro van Ruud de Wild

Zie ook:
- Ruud de Wild doet rake uitspraken in glossy magazine

Lees ook:Nog meer Ruud de Wild…
Lees ook:Nieuw logo voor radiozender Q-music
Lees ook:Ruud aan zet: “Ik ben geslachtofferd”
Lees ook:Ruud de Wild doet rake uitspraken in glossy magazine
Lees ook:Ruud de Wild positief over The Next Pop Talent

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nominatie Ruud de Wild voor titel Greatest Man 2008

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>