Mr Probz nieuwe nummer 1 in DiXte 1000

DiXte 1000FunX start maandag met de DiXte 1000, dé lijst met de duizend populairste FunX tracks. Mr. Probz staat bovenaan de lijst met Waves. Daarmee stoot hij Rihanna, de voormalige Queen van de lijst, van de hoogst genoteerde plek.

De Afgelopen weken stemden de FunX luisteraars op de tracks die zij het liefste op hun zender horen. Rihanna is nog steeds de absolute heldin van de FunX DiXte 1000 met 28 tracks in de lijst, gevolgd door Beyoncé (25) en Sean Paul (20). De helft van de tracks in de Top 10 is afkomstig van Nederlandse artiesten als Mr. Probz, Broederliefde, The Opposites, Yellow Claw en Jayh.

Op maandagochtend 17 november klinkt op FunX vanaf 07.00 uur de allereerste track van de DiXte 1000 door je speakers. Tot en met zaterdag 22 november 21.00 tellen de FunX dj’s af naar de absolute nummer één van de lijst.

De Top 10 van de FunX DiXte 1000:

1. Mr Probz Waves
2. Pharrell Happy
3. Broederliefde Labanta
4. 2Pac Changes
5. Beyoncé Drunk In Love
6. The Opposites Ft. Mr.Probz Sukkel Voor De Liefde
7. Charlie Black Ft. J Capri Whine & Kotch
8. John Legend All Of Me
9. Yellow Claw Ft. Rochelle Shotgun
10. Jayh Mijn Baby

Lees ook:Reggae Top 100 op Tweede Paasdag bij FunX
Lees ook:Podcast Sky Radio 101 FM Zomerhit Top 101 nu (gratis) te downloaden
Lees ook:FunX viert feest
Lees ook:538 viert Koningsdag in Breda
Lees ook:Decibel tevreden met stijging luistercijfers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>