FunX ook vanavond live vanaf Amsterdam Dance Event

De publieke jongerenzender FunX is sinds gisteren al live bij het Amsterdam Dance Event. Een beetje ter ere van FunX Dance, het station waarop veel nieuw dance-talent te horen is. Volgens het station zijn bijvoorbeeld DJ Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack groot geworden door onder andere Funx Dance.

Gisterenavond kon je al luisteren naar optredens van onder andere Afrojack en Eva Simons. In de studio waren toen DJ Chuckie, Martin Solveig, Ron Carroll en Mitch Crown te gast. Zij brachten nieuwe releases, live mixsets en hielden de luisteraar op de hoogte van het laatste dancenieuws.

Vanavond zendt FunX live uit vanuit een mobiele studio middenin de Escape aan het Rembrandtplein. Naast live optredens en mixsets kunnen thuisblijvers ook meekijken met optredens van onder andere Sunnery James & Ryan Marciano, Quintino en Gregor Salto via de live videostream op www.funxdance.nl. De uitzending duurt van 19.00 tot 4.00 uur.

Dance Top 100
De live uitzendingen tijdens ADE zijn onderdeel van de Danceweek op FunX. Morgen wordt deze week traditiegetrouw afgesloten met de Dance Top 100, samengesteld door de luisteraars van het station. Daarna wordt de één uur durende DanceMiX van DJ Idriss uitgezonden.

Lees ook:FunX: filmpjes Amsterdam Dance Event en veel Nederlanders in FunX Dance Top 100
Lees ook:Kaartverkoop 538′s Turn Up The Beach start morgen
Lees ook:Radio 538′s Turn up the Beach op TV 538 (update)
Lees ook:Strandfestival Radio 538 mag Turn Up The Beach blijven heten
Lees ook:Don Diablo lanceert nieuw station FunX Dance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>