Classic FM goes Pop

Classic FM laat vrijdag 11 november verrassende ontmoetingen plaatsvinden tussen klassieke muziek en popmuziek. Tijdens ‘Classic FM goes Pop’ zijn klassieke versies te horen van hits van The Beatles, ABBA, The Doors en Metallica door grote namen uit de klassieke muziek als Nigel Kennedy, Anne Sofie von Otter, Cristina Deutekom en andere beroemde musici. Verder laat Classic FM horen hoe pophits van bijvoorbeeld Sting, Alicia Keys, Elvis Presley en The Beach Boys eigenlijk zijn afgeleid van klassieke composities. Tijdens de uitzending zal blijken dat er nog veel meer dwarsverbanden zijn tussen pop en klassiek. Classic FM goes Pop! wordt uitgezonden op vrijdag 11 november tussen 7.00 en 19.00 uur.

Classic FM is het populairste klassieke radiostation van Nederland, met 24 uur per dag ‘licht klassiek voor elk moment’. Classic FM is overal in Nederland te ontvangen via de kabel, internet (www.classicfm.nl), diverse apps voor o.a. de iPhone en Android-toestellen, Canal Digitaal en Digitenne.

Lees ook:Opnieuw popmuziek op Classic FM
Lees ook:Classic FM voor één dag in het teken van popmuziek
Lees ook:Classic FM wordt een popzender voor één dag
Lees ook:Voor één dag popmuziek op Classic FM
Lees ook:Klassieke meesterwerken in een popjasje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>