Classic FM viert quatorze juillet met Franse dag

Liefhebbers van Frankrijk mogen morgen de Franse Dag op Classic FM niet missen! Het station viert op 14 juli de Franse nationale feestdag. Classic FM staat die dag helemaal in het teken van muziek uit Frankrijk, uiteenlopend van klassieke muziek en opera tot chansons. Luisteraars maken bovendien kans op het winnen van een reis naar Frankrijk.

Tijdens de Franse Dag zijn de meest geliefde meesterwerken te horen van componisten als Bizet, Debussy, Saint-Saens en Satie, maar ook klassieke chansons van o.a. Edith Piaf, Georges Brassens en Jacques Brel.

Programmadirecteur Pieter Buijs: “Tijdens de Franse Dag op Classic FM krijg je het gevoel alsof je op Quatorze Juillet zelf in Frankrijk bent. Het wordt een feestelijke dag vol heerlijke bekende klassieke muziek en chansons. Dat wordt genieten als god in Frankrijk!”

Lees ook:Quatorze Juillet gaat Classic FM op z’n Frans
Lees ook:Nathalie van Gilbert B├ęcaud bovenaan Radio 1 Tour Top 100
Lees ook:Classic FM presenteert de Opera Top 100 Aller Tijden
Lees ook:Stemmen voor de Radio 1 Tour Top 100
Lees ook:Classic FM goes Pop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>