Wibi Soerjadi wint award Classic FM

Wibi Soerjadi heeft dinsdagmiddag een Classic FM award ontvangen. Soerjadi ontving de award uit handen van Pieter Buijs (zie foto), de programmadirecteur van Classic FM voor zijn bijzondere bijdrage aan het toegankelijk maken van klassieke muziek voor een breed publiek.

Pieter Buijs: “De Classic FM Award wordt uitgereikt aan Wibi Soerjadi vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten voor het toegankelijk maken van klassieke muziek bij een breed publiek. Dit is ook de missie van Classic FM”.

Buijs vervolgt: “Als geen ander is Wibi daartoe in staat, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Door zijn unieke benadering van klassieke muziek is hij al vanaf de start van Classic FM, nu meer dan 15 jaar geleden, onlosmakelijk met onze programmering verbonden. Ik ben er dan ook heel verheugd over de Classic FM Award aan Wibi Soerjadi te mogen overhandigen.”

Vereerd

Wibi Soerjadi: “Ik voel me zeer vereerd om de Classic FM award te mogen ontvangen. Het is voor mij heel belangrijk om klassieke muziek bij een breed publiek ten gehore te brengen. Ik vind het dan ook erg bijzonder dat ik van Classic FM deze award heb mogen ontvangen.

Deze radiozender levert zelf al jarenlang een enorme bijdrage aan de klassieke muziek voor een breed publiek in Nederland, hierdoor is deze award extra speciaal voor mij.”

Huiskamerconcert

Na afloop van de award uitreiking gaf Wibi Soerjadi exclusief voor Classic FM een intiem huiskamerconcert op zijn landgoed in Zeist.

Lees ook:André Rieu reikt award uit aan programmadirecteur Classic FM
Lees ook:Classic FM viert quatorze juillet met Franse dag
Lees ook:800.000 ‘liefhebbers’ voor Classic FM
Lees ook:Pianoconcert no. 5 van Beethoven op 1 in Top 1000
Lees ook:Jeugdigde luisteaar wint bezoek aan studio Classic FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>