‘Once Upon A Time In The West’ mooiste filmmuziek

De soundtrack van de film ‘Once Upon A Time In The West’ is gekozen tot de mooiste filmmuziek aller tijden. Luisteraars van Classic FM konden aangeven welke filmmuziek zij het mooist vinden. Morgen zendt Classic FM de hele dag uitsluitend filmmuziek uit onder het motto ‘Classic FM at the Movies’. Morricone’s muziek bij de spagetthi-western ‘Once Upon A Time In The West’ eindigde net als vorig jaar als favoriet.  

 

Op de tweede plaats kwam de muziek die John Williams componeerde voor de film ‘Schindler’s List’. De soundtrack van Andrew Lloyd Webber voor ‘Jesus Christ Superstar’ eindigde als derde. Classic FM at the Movies is maandag 23 februari 2009 van 07:00 tot 23:00 uur te beluisteren op Classic FM. De Top 10 met favoriete filmmuziek van de luisteraars wordt uitgezonden tussen 18:00 uur tot 19:00 uur.

Lees ook:Oscars 2010 ingeleid met een dag lang filmmuziek
Lees ook:Classic FM een dag lang met filmmuziek
Lees ook:In de herhaling: Classic FM at the Movies 2008
Lees ook:80ste Uitreiking Oscars inleiding voor ‘Classic FM at the Movies’
Lees ook:Classic FM in het teken van de Oscar-uitreiking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>