BNR Mediazaken terug in 2015

BNR Nieuwsradio brengt ‘BNR Mediazaken’ vanaf volgend jaar weer wekelijks terug op de zender. De radiozender gaat om het programma te kunnen maken samenwerken met One Media Sales.

Van der Pol van One Media Sales: “Als de media-industrie zichzelf serieus neemt dan moet er een dergelijk programma in Nederland zijn. Ik ben blij dat wij onze naam kunnen verbinden aan het vernieuwde BNR Mediazaken, dat op de bekende scherpe wijze elke week het medialandschap in kaart brengt.”

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: “Ik vind het geweldig dat we door deze deal BNR Mediazaken weer op de kaart kunnen zetten. Ons team is nu al bezig om in januari voortvarend uit de startblokken te komen. Mediazaken is een programma dat erg werd gemist bij BNR Nieuwsradio, dus geweldig dat het weer terugkomt.”

Lees ook:Harm Edens nieuwe presentator BNR Mediazaken
Lees ook:Sjors Fröhlich keert niet terug op de radio
Lees ook:Humberto Tan stopt met ochtendshow op BNR
Lees ook:Tom van ’t Hek nieuwe presentator BNR ochtendshow
Lees ook:Humberto Tan krijgt een sportprogramma op BNR

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>