Soulshow terug bij Arrow Jazz FM

Eind 2008 stopte Ferry Maats Soulshow bij Radio Veronica. Het legendarische programma – dat bijna veertig jaar bestond – kwam tot een einde. Vanaf vandaag is Maat terug, bij Arrow Jazz FM! Elke vrijdag is het tussen 21.00 en 22.00 uur mogelijk om naar de Soulshow te luisteren. Arrow Jazz FM is te ontvangen via internet en ook mobiel.

Lees ook:Ferry Maat in het verkeerde tijdperk geboren
Lees ook:Lintje voor Veronica-dj Ferry Maat
Lees ook:Legendarische Soulshow stopt
Lees ook:De allerlaatste Soulshow van Ferry Maat
Lees ook:Ferry Maat slaat aan het podcasten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>