Interactief jazzconcert op Arrow Jazz FM

Interactiviteit op de radio, er zijn veel zenders die het proberen. Meetwitteren, vragen stellen via sms of inbellen, bij het ene programma komt het beter uit de verf dan bij het andere. Aanstaande zondag heeft Arrow Jazz FM bij monde van presentator Hans Mantel een sympathiek experiment: een interactief jazzconcert met Roos Jonker.

Vragen stellen aan Roos of aan Hans? Dat kan natuurlijk via Twitter: stuur je tweet naar @ArrowJazz_FM en/of plaats de hashtag #ArrowJazzLive in je tweet. Maar er is meer, want je kunt ook prijzen winnen door mee te doen met de Twitterquiz die tijdens het evenement zal plaatsvinden of door je in te checken met Foursquare.

Inchecken? Waar dan? In Café Hofman te Utrecht (Janskerkhof 17a), daar zal de uitzending namelijk plaatsvinden. Mocht je niet zo 2.0 zijn, dan kan je ook gewoon langskomen. Het begint om 16.00 uur en voor €10 ben je binnen. En voor dat tientje krijg je zelfs een gratis drankje.

Luisteren naar Arrow Jazz FM kan via de website of via je mobiele telefoon.


Lees ook:Deep FM organiseert Beat-Rix Open Air op K’dag
Lees ook:Novum Nieuws op Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM
Lees ook:Sublime FM twee maanden live vanuit Utrecht CS
Lees ook:Radio Jazz aast op oude frequentie van Arrow
Lees ook:Muzikanten in actie voor Arrow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>