Inboedel van Arrow staat te koop

De bedrijven RokIT BV en Crosspoints BV, beter bekend onder de naam Arrow Media Group, zijn failliet verklaard. Onder die bedrijven hingen de radiozenders Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM die inmiddels uit de ether verdwenen zijn. In opdracht van de curator worden nu de bezittingen van de Arrow-zenders geveild. Met de lijst aan activa die ter veiling worden aangeboden, kunnen we ook direct zien wat de ter ziele gegane radiozenders in huis hadden. Want werkelijk alles wat los en vast zit wordt geveild om de schuld van circa negen miljoen terug te betalen.


In opdracht van curator mr. S.H. van Erk van Van Diepen Van der Kroef Advocaten te Den Haag, verkoopt veilingbedrijf DAAN de activa en het intellectuele eigendom van de BV’s RokIT en Crosspoints. De activa van de ondernemingen bestaat uit de complete studioinventaris alsmede de complete kantoorinventaris. Op de website van DAAN staat een pdf-bestand met daarin de complete inboedel waar op geboden kan worden.

Geïnteresseerden kunnen bieden op de inboedel van de Arrow-zenders. Dit is ook een uitgelezen kans voor lokale radiostations om goed materiaal tegen een redelijk prijs te verkrijgen. Op ieder item uit de inboedel kan apart geboden worden. Voor de volledige procedure, zie dit verkoopmemo en de website van DAAN. Sluiting van de bieding is maandag 18 mei 2009 om 12:00 uur precies.

Lees ook:Faillissement aangevraagd voor zenders Arrow
Lees ook:Arrow Classic Rock en Jazz FM uit de ether
Lees ook:Arrow wijzigt naam van Caz!
Lees ook:Ad Ossendrijver koopt PCM uit Arrow-radiostations
Lees ook:Overheid legde ook direct beslag op bezittingen Arrow

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Inboedel van Arrow staat te koop

 1. Henri Haanq

  haha.. Zelfs een switch van Belkin.. Wat levert die nog op? Een tientje?

    /   Reply  / 
 2. Felix

  Ze hadden daar ook veel printers staan zeg!!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Luistercijfers radio maart-april 2009: Arrow exit | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>