Manuela Kemp gedupeerd door Arrow Classic Rock

Elke werkdag is Manuela Kemp tijdens de lunch te horen bij Arrow Classic Rock. Een baantje waar ze in de loop der maanden toch een flink bedrag mee heeft verdiend. Althans, zou hebben moeten verdiend. Want door de financiĆ«le malaise bij het station heeft ook Manuela een flinke strop, onthult ze in De Telegraaf. “Door de financiĆ«le problemen van Arrow Classic Rock loop ik maanden salaris mis. Ik voel me belazerd door Arrow-directeur Ad Ossendrijver. Hij heeft de medewerkers van het station veel te lang in het ongewisse gelaten.”
Ze vervolgt: “In plaats van openheid van zaken te geven, heeft Ad het weekeinde voordat de stekker eruit werd getrokken nog een geldinzamelingsactie onder luisteraars gehouden. Ik vind dat pure oplichterij. Hij wist echt wel dat die opbrengst de miljoenenschuld nooit kon dichten!”

Nu is Manuela niet volledig financieel afhankelijk van het radiostation, maar ze heeft voor haar uitgavenpatroon wel rekening gehouden met de inkomsten uit werkzaamheden voor Arrow. Onder andere voor haar bruiloft. Daar moet nu op worden beknibbeld…

Lees ook:Rock-chick Manuela Kemp gaat trouwen
Lees ook:Rocktober weer van start op Arrow Classic Rock
Lees ook:Faillissement aangevraagd voor zenders Arrow
Lees ook:Freez FM terug in Noord-Nederland op frequenties Arrow Classic Rock Noord
Lees ook:‘Arrow Classic Rock 100′ met Pasen op de radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>