Muzikanten in actie voor Arrow

Radiozenders Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM zitten in zwaar weer. De eigenaar van beide zenders heeft een betalingsachterstand aan de staat van ruim 6,8 miljoen euro en daardoor ziet het Agentschap Telecom zich genoodzaakt de uitzendvergunningen in te trekken. Dinsdag 10 maart is de laatste dag dat de Arrow-zenders mogen uitzenden, maar er zijn diverse acties opgezet om de radiostations van de ondergang te redden. Zo ontsproot bij luisteraars spontaan de actie om geld bijeen te leggen om Arrow van haar schuld af te helpen. Nu komt ook een aantal muzikanten in actie om de jazz-zender te steunen.

Bekende muzikanten als Hans Dulfer, Edwin Rutten, Def P. en Paul van Kessel komen in actie tegen het dreigende einde van radiozender Arrow Jazz FM. Dat meldt Omroep Brabant. Zondag 8 en maandag 9 maart wordt een muzikale demonstratie gehouden in de Amsterdamse club ‘Sugar Factory’ die georganiseerd wordt door Wicked Jazz Sounds (die ook een eigen programma op Arrow Jazz FM hebben).

Wicked Jazz Sounds, standup-comedian Greg Shapiro en een groot aantal artiesten slaan de handen ineen voor het actieprogramma. Zondagavond en -nacht spelen in Sugar Factory onder meer Bl3nder met Bas van Lier en Def P., Hans Dulfer, Yuri Honing, Rob van de Wouw, Susanne Alt en Paul van Kessel. Maandagavond gaat de actie door met optredens van Konrad Koselleck Bigband met onder anderen Lydia van Dam, Edwin Rutten en Hans Dagelet. Daarnaast zullen ook de leden van Zuco Soundsystem en DJ’s Graham B. en Maestro optreden.Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Let op: Vergeet bij het stemmen je e-mailadres niet, want iedere 100e stemmer wint prijzen!


Lees ook:Aftrap Wicked Jazz Sounds op de radio
Lees ook:Wicked Jazz Sounds met eigen show op Arrow Jazz FM
Lees ook:Edwin Rutten wint de Meer Jazz Prijs 2009
Lees ook:Secretaresses naar Milaan op Nationale Secretaressedag
Lees ook:Novum Nieuws op Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM

1 Reacties // Reageer

One thought on “Muzikanten in actie voor Arrow

  1. rob

    No risk no fun en ik wil tijdens mijn werk goeie muziek blijven horen .
    En mocht het niet lukken dan maken ze het geld maar over aan een goed doel.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Geen uitstel van betaling voor Arrow | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>