Arrow Classic Rock minuut volledig uit de ether

Vanochtend heb ik even naar de complot-therorieën van Adam Curry geluisterd in zijn 'Wake Up Call' op Arrow Classic Rock. Na 10:00 uur bleef ik luisteren en opeens was daar geen Arrow meer… Dacht eerst dat het aan de internetstream lag, maar ook het signaal in de ether was ruim één minuut helemaal weg. En geloof het of niet, het nummer dat op dat moment werd gedraaid was Depeche Mode met 'Enjoy The Silence'!

De stilte was geen grap van Rinse Blanksma, de dj op dat moment, want daarvoor duurde het te lang en de onderbreking zat middenin het nummer. Na de minuut radiostilte werd het nummer van Depeche Mode netjes verder gedraaid.

Meer Arrow:
> Radioactive.blog.nl/arrow

Lees ook:Morgen laatste RoadRunner met Rinse Blanksma
Lees ook:FOK!radio presenteert de singles Top 100
Lees ook:Rinse Blanksma nieuwe regisseur van Giel Beelen
Lees ook:Arrow Classic Rock gaat non-stop verder
Lees ook:In de herhaling: de Kink 1212

1 Reacties // Reageer

One thought on “Arrow Classic Rock minuut volledig uit de ether

  1. Erwin

    Had gewoon met het zware weer en onweer te maken. Q Music had ook problemen met de toelevering naar de zenders.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>