Radio 538 heeft een nieuwe studio

Als je vandaag naar 538 hebt geluisterd, dan heb je er vast iets van meegekregen. De radiozender heeft zondag een gloednieuwe radiostudio in gebruik genomen en daar zijn de DJ’s maar was blij mee. Op technisch vlak is er weinig vernieuwing, wel is Visual Radio nog meer aanwezig.

Visual Radio maakt het mogelijk om de studio, de dj’s, bands en gasten, commercials en videoclips bij de gedraaide nummers te bekijken. Het is allemaal heel interactief en meekijken kan via de 538 webcam, app maar ook TV538. “De kwaliteit van Visual Radio is voor onze luisteraars flink verbeterd”, zegt Dave Minneboo, programmadirecteur van Radio 538.

De DJ staat in de nieuwe studio centraal en het is gemakkelijker om het overzicht te houden op alles wat er in de studio gebeurt en het visuele aspect. Het kan ook maar zo zijn dat je jezelf ziet in de studio, want er is een grote wand waarop selfies van luisteraars van Radio 538 te zien zijn.

Lees ook:Nieuwe studio’s 3FM sinds vandaag in gebruik
Lees ook:Armin van Buuren verlengt contract bij 538
Lees ook:Meekijken met de Vrienden van Amstel Live
Lees ook:Radio 2 brengt live-registratie van De Vrienden van Amstel Live
Lees ook:Wessel van Diepen terug op 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>