De Top 40 bestaat 50 jaar, reden voor een feestje

De Top 40 bestaat vrijdag 50 jaar. Daarom is er vrijdagmiddag een extra feestelijke uitzending van de lijst der lijsten op Radio 538. Jeroen Nieuwenhuize zendt tussen 14.00 tot 18.00 uur live uit vanuit Theater Gooiland in Hilversum. In het theater zal een speciale Top 40 postzegel worden gepresenteerd, het jubileumboek 50 Jaar Top 40 komt officieel uit en het digitale radiostation Top 40 Radio gaat live.

Lees ook:Finale ´De Beste Gitarist van Nederland´ live op Radio 2
Lees ook:Knooppunt Kranenbarg wordt echte straatnaam in Veldhoven
Lees ook:Willeke Alberti krijgt jubileumconcert bij pensionering
Lees ook:Zomer Top 50 vrijdag op 100%NL
Lees ook:VI Radio is officieel on air

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>