Anouk dag de baas bij Radio 538

Donderdag treedt Anouk op bij Evers Staat Op. Ze komt nummers spelen van haar nieuwe album Paradise and back again. Maar dat is niet alles, want na de ochtendshow neemt ze de leiding over bij Radio 538. Dat vertelde Mark Labrand vanmiddag in zijn programma op 538. Wat Anouk donderdag nog meer in petto heeft voor de luisteraars en het personeel van de nummer 1 van Nederland is nog niet bekend gemaakt.

Lees ook:Mark Labrand met zijn favoriete clips op TMF
Lees ook:Mark Labrand voice-over bij ‘Rock Nation’
Lees ook:Mark Labrand vanaf 1 juni op 538
Lees ook:Check dit: Foto’s studio Radio 538
Lees ook:Na Maurice en Frank nu ook Mark Labrand weg bij Slam!FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>