Evert Edwins nieuwe 538 DJ?

Vanmorgen werd ik wakker met de radio op 538. Edwin Evers kondigde een item aan over de do’s and don’ts van Sinterklaas. Weinig spannend aan zou je denken, maar het gesprek liep iets anders dan verwacht. De ge├»nterviewde mevrouw had namelijk geen idee bij wie ze in de uitzending was. Iets met de klok en de klepel zeg maar. Het leverde volgens mij erg leuke radio op, vooral ook omdat Evert erg leuk meedeed. Luister hier terug.

Lees ook:Kink FM roept maandag 28 maart uit tot ‘Nationale Uitslaapdag’
Lees ook:Flinke knipbeurt voor Michiel Veenstra [Foto's]
Lees ook:Armin van Buuren en Jeroen van Inkel in de Middag
Lees ook:Gordon haalt uit naar Radio 538
Lees ook:Radio 2 zendt woensdagnacht actie tegen kanker uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>