Armin van Buuren verlengt contract bij 538

Armin van Buuren is nog zeker twee jaar op Radio 538 te horen met zijn programma A State of Trance.Tijdens 538Koningsdag in Breda heeft de dj vlak voor zijn optreden z’n handtekening gezet onder een nieuw contract. 

Bij 538 zijn ze maar al te blij dat Van Buuren zijn contract heeft verlengd: ‘Armin is niet alleen één van de beste club-dj’s ter wereld, maar ook een fantastische radio-dj! Hoe hij z’n passie voor dance overbrengt op onze luisteraars is iedere week een genot om naar te luisteren’, aldus Dave Minneboo, programmadirecteur bij Radio 538.

Ook Armin is blij met het verlengen van zijn contract: ‘Radio 538 geeft me al jaren de volledige vrijheid om op vrijdagavond mijn programma in te vullen met het allerlaatste en beste van trance, electro en progressive house. Omdat ik ook veel draai in het buitenland als dj, zit ik dicht bij het vuur als het gaat om nieuwe releases en de grootste hits op de vloer. Het geeft me veel vertrouwen dat Radio 538 weer met dit concept verder wil en het motiveert om er nog meer uit te halen!’ 

Lees ook:SLAM!FM viert prolongatie nummer één positie Armin
Lees ook:Armin van Buuren krijgt extra nachtdienst
Lees ook:Armin van Buuren verlengt contract bij Radio 538
Lees ook:Vlieg met Armin van Buuren naar Canada
Lees ook:Armin gepiepeld door DJ Tiësto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>