Edwin Evers nog 3 jaar bij 538

De afgelopen tijd werd steeds meer gespeculeerd dat Edwin Evers Radio 538 zou verlaten, maar daar is dus niets van waar. Evers heeft een contract getekend waardoor hij tot in ieder geval 2016 verbonden is met de zender.

Tegenover Humberto Tan vertelt Evers: “Ik heb het hartstikke naar mijn zin, ik vind het superleuk. Elke keer als ik hier ben, vraag je: ‘Ga je nog lang door?’ Nou, ik ga nog lang door. Ik heb gisteren mijn contract verlengd, dat is het nieuws. Ik ga door tot 2015-2016, dus dat is nog drie jaar vroeg opstaan. Ik heb het hartstikke naar mijn zin”.

Niet alleen Evers blijft zeker tot 2016 bij 538, ook nieuwslezer Henk Blok en sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn hebben hun contract bij de zender verlengd.

Lees ook:Rick Romijn doet boekje open over Robert Jensen
Lees ook:Froukje de Both zeker nog tot 2011 bij Radio 538
Lees ook:10-Jarig jubileum Edwin Evers hele dag op Radio 538
Lees ook:Edwin Evers: ‘Het is net een woonkamer..’ (Verslag van 538 voor War Child)
Lees ook:Edwin Evers staat weer op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>