Poll: Wat vind jij van het ‘nieuwe’ 538?

Ruim een maand geleden heeft Radio 538 haar programmering volledig over de kop gegooid met nieuwe programma’s als JURK! FM en De Show zonder Naam maar ook een aantal wisselingen tussen DJ’s. Zo is Frank Dane naar 12-14 gegaan en presenteert Tim Klijn tegenwoordig Greatest Hits. Daarom nu de vraag aan jou: Wat vind jij van het ‘nieuwe’ 538? Stem via de poll aan de rechterkant van de site en je kunt eventueel je stem toelichten door een reactie te plaatsen op dit bericht.

Lees ook:Poll: Hoe moet de regionale commerciƫle radio op de schop?
Lees ook:Liever geen muziek tijdens het NOS Radio 1 Journaal [Poll]
Lees ook:Meeste mensen luisteren radio in de auto [Poll]
Lees ook:Tim Klijn van 538 naar Radio 10
Lees ook:Toplijsten: Meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer [Poll]

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>