538 Genomineerd voor beste radiostation ter wereld

Nederlandse radio gaat de grenzen over. 538 is namelijk genomineerd voor een International Dance Music Award in de categorie ‘Beste Radiostation Ter Wereld’. Een andere genomineerde in deze categorie is BBC Radio 1. Daarnaast zijn ook drie dj’s van het station genomineerd.

Naast ‘Beste Radiostation’ is 538 ook genomineerd met dj’s Armin van Buuren, Afrojack en David Guetta in de categorie ‘Best DJ’. Armin van Buuren is daarnaast ook in  de categorieën ‘Best Full Length DJ mix’ en ‘Best Radio Mix Show DJ’ genomineerd. Eerlijk is eerlijk, de nominaties zijn – naar mijn mening – helemaal terecht. Met zulke grote namen moet het haast wel zo zijn dat er ook echt daadwerkelijk awards worden binnengesleept.

Alleen er moet, zoals bij veel wedstrijden het geval is, eerst worden gestemd op 538.  Dat kan via deze link.

De uitreiking is tijdens de Winter Music Conference in Miami die wordt gehouden van 15 tot en met 24 maart. Er kan worden gestemd tot 1 maart.

 

Foto: Armin van Buuren tijdens Koninginnedag 2011

Lees ook:Radio 538 drie maal genomineerd voor danceprijzen
Lees ook:‘s Werelds beste podcast: Dance Department
Lees ook:Tiësto heeft de beste podcast
Lees ook:Armin van Buuren wéér beste dj ter wereld
Lees ook:Radio 538 stuurt luisteraars naar Miami

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>