Ruud de Wild ook dinsdag niet op 538

Afgelopen maandag hoorde de middagshow luisteraars van 538 al een andere stem dan ze gewend waren. Frank Dane presenteerde namelijk voor Ruud de Wild tijdens de middagshow van 538. Dane verving Ruud de Wild nadat hij dit weekend een bultje had ontdekt op zijn elleboog. Maandag liet hij dit meteen weghalen in het ziekenhuis. Daarna liet hij weten dinsdag wel weer aan het werk te willen. Alleen is hij tijdens de uitzending van dinsdag nadat hij zich koortsig voelde eerder naar huis gegaan. Het is nog onbekend of Ruud de Wild vandaag wel weer aan de slag zal gaan met zijn middagshow.

Tijdens de uitzending van dinsdag plaatste 538 nog een foto van Ruud de Wild met een mitella om. Of Ruud de Wild daar al ziek was of dat hij dat later pas werd zullen we naar moeten gokken. In ieder geval ‘Ruud is stuk! #538radio’.

Klik hier om deze foto te bekijken

Ruud de Wild is iedere werkdag te beluisteren op 538 tussen 16.00 en 19.00

UPDATE 16 JANUARI: Ook woensdag verving Dane Ruud de Wild.

De manager van Ruud de Wild liet weten aan RTL Boulevard dat hij vandaag opnieuw is geopereerd. Volgens zijn manager komt het doordat Ruud de Wild aan het einde van 2012 zo hard heeft gewerkt en te weinig rust heeft genomen. Vooralsnog wilt de Wild geen reactie geven aan de aandacht die zijn afwezigheid oproept.

UPDATE 17 JANUARI: Donderdag was de Wild terug op zijn oude plek en presenteerde, zoals normaal, de middagshow.

Lees ook:Ruud de Wild stuurt weerfoto in naar Helga van Leur
Lees ook:Ruud, van producer tot radio-dj
Lees ook:Ruud de Wild vanuit Volendam
Lees ook:Ruud de Wild: ‘Frank Dane gaat ook tv doen’
Lees ook:Nieuwe programmering Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>