Terugblik met Radiotalent van 2014; Sander Hoogendoorn

In het artikel in de Volkskrant waar Frank van der Lende werd uitgeroepen tot Radiotalent van 2015 werd ook teruggeblikt met de winnaar van vorig jaar; Sander Hoogendoorn.

Ook Sander hoor je op 3FM. Hij presenteert op zaterdag en zondagmorgen de CroisSandershow, maar was het afgelopen jaar ook vaak als invaller te horen op prominente plekken in de programmering. “Op dat soort prominente tijdstippen leer je echt omgaan met druk”, zegt Sander in de Volkskrant. ‘Ik heb mezelf beter leren kennen dit jaar, waardoor ik nu ook iets duidelijker voor de geest heb wat ik wil. Wat dat is? Een heel fijn, positief programma met weinig gepraat en veel muziek.”

De verkiezing van vorig jaar was voor Sander een springplank: “Het heeft me zeker geholpen, maar het is lastig meetbaar. Het zat hem vooral in de bevestiging dat ik op de goede weg zit. En als ik lekker in m’n vel zit, dan maak ik de beste radio.” (Volkskrant)

Lees ook:Coen en Sander verlengen contract met BNN en 3FM
Lees ook:Sander Simons stopt met PepTalk vanwege Prem
Lees ook:3FM-dj Frank van der Lende is het Radiotalent van 2015
Lees ook:Stenders overweegt terugkeer naar VARA
Lees ook:Stelling | Radio mist personality

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>