3FM-dj Frank van der Lende is het Radiotalent van 2015

3FM-dj Frank van der Lende is het radiotalent van 2015. Dat staat vandaag in de Volkskrant. Tientallen bekende radiomakers werd gevraagd wie zij als het radiotalent van 2015 zien. Van der Lende kreeg 80 punten. Op twee staat Renze Klamer met 55 punten. Renze is te horen voor de EO op Radio 1 in Dit is de Dag. Arman Avsaroglu van NOS Langs de Lijn staat met 39 punten op plek drie.

Vandaag staat er een uitgebreid verslag van een bezoek aan het nachtprogramma op 3FM van Frank van der Lende in de Volkskrant. De krant schrijft: “Zijn talent is onomstreden. In de studio van het 25-jarige talent blijkt weinig te gek.”

Frank van der Lende: “Ik was altijd vervelend in de klas, maar ik zorgde er voor dat ik er net niet werd uitgestuurd. Zo maak ik ook radio. Hé gast, hoe hou je het vol, hoor ik vaak. Met een krantenwijk van vier tot zes was ik bloedchagrijnig geweest. Maar ik mag twee uur radio maken en bijna alles doen wat ik wil. Daardoor lukt het.”

Vanaf januari hoor je Frank tijdens andere uren op 3FM, maar voorlopig vind hij de nacht nog heerlijk. “Luistercijfers zijn op dit tijdstip onbelangrijk. ‘Heerlijk. Er gelden andere wetten en de intimiteit is groot.”

Frank is een open boek op de radio: “Ik vertel alles. In de eerste uitzending heb ik verkering gevraagd aan mijn vriendinnetje. Dat soort dingen. Het is alweer uit, maar dat vertel ik dan ook. Alles op de radio, dat is mijn stijl. Als ik in het weekeinde een pilletje heb genomen, meld ik dat.”

(Volkskrant)

Lees ook:Frank van der Lende naar het weekend van 3FM
Lees ook:Terugblik met Radiotalent van 2014; Sander Hoogendoorn
Lees ook:Zwemmer Van der Weijden wint ‘Sjoeling Wizzz The Stars’
Lees ook:De (win)acties van deze week op de Nederlandse radio
Lees ook:KXradio zaterdag met de Flip 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>