Song van het Jaar op 3FM

Vrijdagmiddag vanaf 15:00 tot middernacht staat 3FM in het teken van de Song van het Jaar-verkiezing van 3VOOR12. Het is de 30ste keer dan de Song van het Jaar-verkiezing plaatsvindt. Voor het eerst zendt 3FM een groot gedeelte van de uitzending overdag uit.

Het programma komt live vanuit de Tolhuistuin in Amsterdam en je hoort de 100 beste alternatieve platen van het afgelopen jaar. Tijdens de ‘Song van het Jaar’-uitreiking treden ook artiesten op. Blaudzun, Kensington, De Staat, Dotan en Jacqueline Govaert zijn van de partij.

Naast luisteren op 3FM, kun je ook meekijken naar de uitzending op 101TV. Op 13 december zendt NPO3 een samenvatting uit, gepresenteerd door Roosmarijn Reijmer, Tomas Delsing en Michiel Veenstra.

De laatste uitzending van Claudia de Breij hoor je tussen 12:00 tot 15:00 uur op 3FM. Omdat het de laatste is, duurt het programma een uurtje langer.

Lees ook:‘Sex On Fire’ verkozen tot Song van het Jaar
Lees ook:Rigby’s ‘One Song’ is 3FM Serious Request themasong
Lees ook:Voor iedereen die niet slapen wil, kan of mag
Lees ook:Joran de Song deel 2, daar is ie dan!
Lees ook:Mooie line-up bij de finale Serious Request 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>