Fittie tussen Henkjan Smits en 3FM-DJ Roosmarijn

Gisteren werd bekend gemaakt op 3FM dat Coen, Gerard, en Domien het Glazen Huis in gaan. Ik las bij m’n collegablogger op Powervrouwenblog dat Henkjan Smits blij is dat er alleen maar mannen het Glazen Huis in gaan. ‘Ik ben blij met uitsluitend mannen in het huis. Excuses aan Roos of Annemiek, maar het Glazen Huis met alleen mannen, verdient mijn voorkeur’, tweet Henkjan.

3FM-dj Roosmarijn reageerde gisteravond in haar programma fel op de uitlatingen van Henkjan: “Wat is dit voor middeleeuwse mindset? Hij zegt dus eigenlijk dat het niet uitmaakt hoeveel verstand ze van muziek hebben, hij vindt vrouwen gewoon niet lekker klinken. Enig idee hoe beledigend dit is voor iedere vrouw die op de radio werkt?”

De fittie lijkt weer bedaard nadat Henkjan Smits zegt geschrokken te zijn. ‘Lieve @roosmarijn zojuist fragment beluisterd. Ik hoor nu pas hoe mijn smaak jou raakt. Dat was nooit mijn bedoeling.’

Roosmarijn heeft zijn excuses aanvaard, blijkt uit haar reactie op twitter waaruit ook blijkt dat Henkjan binnenkort op bezoek gaat bij de vrouwelijke radiomaker: ‘Voor @henkjansmits. Dit aantal reacties had ik niet verwacht. Ik wil ook geen conflict. Zand erover en wees welkom.’

Had jij wel graag een vrouwelijke 3FM DJ in het Glazen Huis gezien?

Lees ook:Heet nieuws over Glazen Huis (live Twitter verslag)
Lees ook:[Video] Stenders & Co naar sportschool voor videoclip
Lees ook:Nominatie Ruud de Wild voor titel Greatest Man 2008
Lees ook:Scholieren in hongerstaking in ‘Plastic Huis’
Lees ook:Zware sneeuwval hindert optreden Bløf in Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>