Claudia D’r Op stopt ermee

Claudia de Breij maakte net op NPO 3FM bekend dat ze, voorlopig, stopt met haar radioprogramma Claudia D’r Op. “Ik heb altijd gezegd: ik wil niet tot m’n 40e op 3FM zitten. Nu ben ik 39 en volgend jaar word ik 40. En ik vind dat ik gelijk had”, aldus Claudia daarnet op 3FM. Ze presenteert haar laatste uitzending op 12 december.

Gerard Ekdom is de opvolger van Claudia. Vanaf 1 januari hoor je Effe Ekdom vijf dagen per week op 3FM tussen 12:00 en 14:00 uur.

NPO 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers: “Claudia maakt al jaren een heel succesvol programma op 3FM en kleurt dat in op een unieke manier, met veel humor, bijzondere verhalen en unieke karakters. Claudia heeft plannen, grote plannen, en daar gaat ze nu met veel energie aan werken. Wij wensen haar daarbij plezier en succes.”

Lees ook:Radio 6 Icon Award voor Marcus Miller
Lees ook:Gerard Ekdom: ‘Arbeidsvitaminen heeft me veel gebracht’
Lees ook:Wilbert Mutsaers wordt nieuwe zendermanager van 3FM
Lees ook:Enschede, Delft, Kerkrade en Sittard-Geleen willen Serious Request 2012 hebben
Lees ook:3FM Serious Request 2014 in Haarlem, in 2015 in Heerlen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>