Waar is Giel?

Gisteren gaf Giel Beelen zijn ochtendshow op 3FM cadeau aan Rob van Someren. Rob kon geen afscheid nemen van zijn luisteraars bij Radio Veronica. Giel vond dat niet kunnen en deed Rob een geste. En vandaag zijn Timur en Ramon te horen met de ochtendshow. Dat zorgt, volgens de Telegraaf, bij de fans van zijn radioprogramma voor een hoop onrust…

Waar is¬†Giel?, vragen zij zich af. “Hij is ineens op vakantie?” Er wordt zelfs geopperd dat hij geschorst zou zijn omdat hij zijn show gisteren als verjaardagscadeau weggaf aan collega¬†Rob van Someren.

Er blijkt niets aan de hand met Giel, hij viert vakantie. Dat hoort bij zijn ‘nieuwe levensstijl: “Er is meer dan radio”, vertelde hij aan een van de verslaggevers van de ochtendkrant.

Giel rust in ieder geval niet alvast uit voor de 2014 editie van het Glazen Huis. Op 11 november is bekend gemaakt dat Gerard, Coen en Domien het Glazen Huis 2014 gaan bewonen.

Lees ook:Ekdom, Schollaardt en Beelen in het Glazen Huis Groningen
Lees ook:Finale Glazen Huis live op 3FM en Nederland 3
Lees ook:Gerard Ekdom, Giel Beelen en Coen Swijnenberg in Glazen Huis 2010
Lees ook:WOW! Eindstand Glazen Huis 2009: 7.113.447 euro
Lees ook:Even voorstellen: 10 initiatieven voor slaapplek Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>