3FM Serious Request veiling van start

Zanger Tim Knol opende vandaag de 3FM Serious Request Veiling in de ochtendshow van Giel. Daarmee zijn de biedingen op zijn huiskamerconcert gestart. Wie een ‘rock&roll’ collector’s item wil scoren, een unieke workshop wil winnen of een bijzondere dag wil beleven, moet de 3FM Serious Request veiling scherp in de gaten houden. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede van het doel van 3FM Serious Request. Dat zijn moeder die vechten tegen de gevolgen van oorlog en conflict. Een stille ramp die wereldwijd ruim 10 miljoen moeders treft.

Nationale en internationale grootheden staan persoonlijke items of ervaringen af die je kunt kopen via de 3FM Serious Request veiling. De komende weken bied je op te gekke huiskamerconcerten, gesigneerde passe-partouts van Bono en Chris Martin, mosselen eten met Racoon en veel meer. Elke dag komen nieuwe items online. Wees er op tijd bij voor een Hard Hat Tour met jouw vrienden door het hoofdgebouw van het Rijksmuseum met daarna cocktails en bites tussen de meesterwerken, een gastrol in Toren C, een butler voor een dag, een clinic met het kersverse WK honkbalteam, het nieuws voorlezen bij 3FM of een van de vele andere items.

Heb je zelf een uniek item dat veel geld zou kunnen opbrengen op de veiling? Doneer het! Stuur een mailtje met een foto van het artikel naar [email protected] Wie weet gaat jouw inbreng wel onder de digitale veilinghamer. Van 6 tot en met 24 december worden dagelijks nieuwe items op de veiling ingebracht.

Lees ook:Opium Radio live vanuit het Rijksmuseum
Lees ook:Veiling voor Serious Request 2010 is geopend
Lees ook:3FM Serious Request veiling van start
Lees ook:3FM Serious Request veiling van start
Lees ook:Veiling voor 3FM Serious Request geopend

1 Reacties // Reageer

One thought on “3FM Serious Request veiling van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>