Domien Verschuuren en Timur Perlin vervangen Coen en Sander

Coen en Sander gaan volgende week bijkomen van het weekend paaseieren zoeken. Domien Verschuuren en Timur Perlin zullen daarom volgende week, geheel op elkaar ingespeeld, de presentatie van de Coen en Sander Show overnemen. De Coen en Sander Show, met Domien en Timur, is van dinsdag 26 april tot en met donderdag 28 april te horen vanaf 16.00 uur bij BNN op 3FM.

Timur: ‘We zitten op dit moment in trainingskamp bij Coen en Sander. Domien zit al bij de hindernis ‘Woordgrappen’, ik ben nog blijven steken op het onderdeel ‘Dries Roelvink-bashen’. Moeilijk hoor, maar ik ben optimistisch!’ Coen en Sander hebben er ook het volste vertouwen in, ondanks de nu al merkbare zenuwen van Domien. Coen en Sander: ‘We laten het fort met een gerust hart achter bij onze BNN collega’s, eindelijk een leuk programma tussen vier en zeven!’

Domien is doordeweeks dagelijks te horen in zijn radioprogramma @Work, tussen 10.00 uur en 12.00 uur op 3FM waar hij zorgt voor de muzikale afleiding op de werkvloer. Timur presenteert samen met zijn eeuwige stagiair Rámon in de weekenden, en nu ook op 2e paasdag, ‘Timur Open Radio’ van 12.00 uur tot 15.00 uur op 3FM.

Lees ook:Grote stoelendans bij 3FM
Lees ook:Sander Guis doet uren 4 tot 6 in de 3FM-nacht
Lees ook:Timur Perlin terug op Radio 3FM
Lees ook:Coen en Sander Show viert vierde verjaardag
Lees ook:Coen en Sander verslaan WK-duel Nederland-Japan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>