Ook Jacqueline Govaert en Guus Meeuwis bij 3FM Awards

Guus Meeuwis en Jacqueline Govaert beklimmen op 14 april aanstaande het podium van de Gashouder in Amsterdam voor de 3FM Awards. 3FM maakte eerder bekend dat Go Back to the Zoo, Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig en Laura Jansen optreden tijdens de liveshow. De winnaar van de 3FM Serious Talent Award verzorgt ook een optreden tijdens de 3FM Awards. De 3FM Serious Talent Award is de prijs voor het meest veelbelovende talent van dit jaar. Op zondag 10 april maakt 3FM de winnaar bekend tijdens een liveshow in de Melkweg in Amsterdam. Genomineerden zijn A Silent Express, Baskerville, Handsome Poets, Krystl en MakeBelieve. De 3FM Awards en 3FM Serious Talent Award zijn live te horen op 3FM.

Lees ook:Moke, Miss Montreal en Waylon bevestigd voor 3FM Awards
Lees ook:Eerste optredens 3FM Awards bevestigd
Lees ook:Eerste optredens 3FM Awards bekend
Lees ook:Line-up 3FM Awards 2009 bekend gemaakt
Lees ook:Handsome Poets wint 3FM Serious Talent Award 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>