Nieuwe website Mega Top 50 met archief en reacties op hits

Caro Emerald opent aanstaande zaterdag de nieuwe 3FM Mega Top 50 website. Luisteraars duiken via 3fm.nl/megatop50 in de historie van de 3FM Mega Top 50. Het archief gaat terug tot 23 mei 1969, toen de publieke popzender de eerste hitlijst uitzond. Natuurlijk linkt de website aan social media, waardoor luisteraars hun favorieten kunnen delen met vrienden. Ook kunnen luisteraars reageren op hun favoriete 3FM Mega Top 50 hits. Bij een plaat in het archief verschijnt een chartverloop met een grafiek.

Wilbert Mutsaers, zendermanager 3FM: “De 3FM Mega Top 50 site heeft een nieuw gezicht met veel muzieknieuws. Het is 3FM gelukt om een uitgebreid bestaand hitarchieven online te krijgen en ik ben heel blij dat we de 3FM Mega Top 50 nu kunnen linken aan de social media. Dat past bij deze tijd, dat past bij 3FM.”

DJ Bart Arens, presentator van de 3FM Mega Top 50: “Een frisse nieuwe look, 42 jaar hitlijst geschiedenis en het laatste muziek en chartnieuws komt samen op de fonkelnieuwe website. Ik heb mezelf de afgelopen dagen al uren vermaakt met alleen al het archief. Het is één grote ‘trip down memory lane’ voor iedere muziekliefhebber.”

De Mega Top 50 wordt dagelijks door SoundAware B.V. samengesteld aan de hand van de verkoopcijfers van singles, downloadcijfers van GfK en de airplay die de nummers krijgen op radio, tv en internet. De 3FM Mega Top 50 wordt elke zaterdag van 15:00 tot 18:00 uur op 3FM gedraaid. In MetMichiel op 3FM zijn dagelijks vanaf 19:00 uur de belangrijkste verschuivingen te horen.

Lees ook:Mega Top 100 van 2009 op 3FM
Lees ook:Radio 538 lanceert nieuwe website
Lees ook:Radiozenders voeren lijst Social Media Monitor aan
Lees ook:3FM lanceert Social Radio
Lees ook:Mega Top 100 van 2008 op 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>