Joey Koeijvoets en Wijnand Speelman nieuwe DJ’s in 3FM-nacht

De nacht is bij 3FM hét domein van nieuw talent. Onbekende namen zetten daar hun eerste landelijke radiostapjes, veelal via de 3FM DJ School. Vandaag werd bekend dat er per 10 januari een nieuw duo (!) is in de 3FM-nacht: Joey Koeijvoets en Wijnand Speelman. De EO-DJ’s zijn vanaf 10 januari in de nacht van maandag op dinsdag tussen 1.00 en 4.00 uur te horen.

Timo Kamst, opleidingscoördinator 3FM is blij met de aanwinst: “Afgelopen zomer vielen Joey en Wijnand als ‘Mystery DJ’s’ in bij 3FM. Dat beviel zo goed dat zij nu een vaste plek krijgen in de programmering. De nieuwkomers gaan in hun programma dromen van luisteraars waarmaken en luisteraars helpen met problemen. Dit is een insteek die helemaal past bij 3FM.”

Eindredacteur Jasper Hoogendoorn (EO) is ook enthousiast: “Ik ken Joey en Wijnand als twee authentieke jongens die vanuit hun liefde voor radio en muziek leuke en positieve programma’s maken. De chemie tussen de twee is erg goed. Dit duo gaat ongetwijfeld zorgen voor hilarische radio momenten, die ook verrassend scherp zullen zijn.”

De DJ’s willen met hun programma “de levens van luisteraars op z’n kop zetten.” Uiteraard komt ook in dit programma het maatschappelijk betrokken EO-signatuur naar voren: Joey en Wijnand gaan onder andere proberen om een dakloze met hulp van de luisteraars terug te krijgen in de maatschappij.

Lees ook:Joey Hereman de nacht in
Lees ook:Barend en Wijnand maken radio-uitzending voor doven
Lees ook:Taart voor MiddenInDeNachtRick
Lees ook:Joey Koeijvoets nieuwe presentator ochtendshow STERREN.nl
Lees ook:Frank van ‘t Hof nieuw in de nacht van radio 2

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Joey Koeijvoets en Wijnand Speelman nieuwe DJ’s in 3FM-nacht

 1. Alfred

  Maar is Lex Gaarthuis nu al weer weg bij 3FM, of krijgt hij een ander timeslot? Ik las op RadioFreak.nl dat hij verdwijnt uit de nacht, net als Hanneke Eilander.

    /   Reply  / 
  1. Laura Smetsers

   De nieuwe nachtprogrammering van 3FM:

   Maandagnacht
   02.00 – 04.00 Barend van Deelen
   04.00 – 06.00 Turbulent

   Dinsdagnacht
   01.00 – 04.00 Joey & Wijnand
   04.00 – 06.00 Turbulent

   Woensdagnacht
   01.00 – 04.00 Rámon
   04.00 – 06.00 Turbulent

   Donderdagnacht
   01.00 – 04.00 Thymen Wabeke
   04.00 – 06.00 Turbulent

   Vrijdagnacht
   01.00 – 04.00 Barend van Deelen
   04.00 – 06.00 Turbulent

   Het ziet er dus naar uit dat Lex Gaarthuis en Hanneke Eilander geen plek meer hebben gekregen in de nieuwe programmering.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>