Veiling voor Serious Request 2010 is geopend

Zojuist heeft Gerard Ekdom in zijn programma “Effe Ekdom” de veiling van Serious Request 2010 geopend. Tot en met 24 december wordt er elke dag weer van alles geveild voor het goede doel. Wie een opzienbarend, ‘rock&roll’ collector’s item wil scoren, een unieke workshop wil winnen of een huiskamerconcert wil huisvesten, kan vanaf vandaag bieden. De opbrengst van de veiling gaat volledig naar de aidswezen in Afrika, het doel van 3FM Serious Request dit jaar.

Nationale en internationale grootheden staan persoonlijke items of ervaringen af waar je via www.3fm.nl/veiling op kunt bieden. Gesigneerde albums, boeken, kunstwerken en masterclasses, werkelijk alles gaat onder de hamer. De komende weken kan je bieden op huiskamerconcerten, de aftrap van de voetbalwedstrijd PSV – Roda JC, een exclusieve raceclinic door Robert Doornbos en heel veel andere items.

Nog maar 11 dagen…
Over 11 dagen is het zover en sluiten Giel Beelen, Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg zich op in het Glazen Huis op de Markt in Eindhoven. Zij eten zes dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie. Iedereen kan tegen betaling een plaat aanvragen of op een andere manier in actie komen.

Kom zelf in actie
Heb je zelf ook nog items die uniek zijn en veel geld opleveren voor de veiling? Dan moet je even een mailtje met een foto van het item sturen naar [email protected] Wil je op een andere manier bijdragen aan de actie van 3FM? Kijk dan even op www.3fm.nl/komzelfinactie hoe je dat kunt doen.

Vorig jaar is er door Serious Request € 7.113.447,- opgehaald voor de bestrijding van malaria. Laten we hopen dat er dit jaar net zo’n bedrag (of zelfs nog hoger) wordt opgehaald voor de stille slachtoffers van aids in Afrika: kinderen.

Lees ook:3FM Serious Request veiling van start
Lees ook:3FM Serious Request veiling van start
Lees ook:Veiling voor 3FM Serious Request geopend
Lees ook:3FM Serious Request veiling van start
Lees ook:Serious Request 2014 is begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>