3FM maakt radio-uitzending voor doven

Huh? Een radioprogramma voor doven, hoe kan dat nou? Ja het gaat echt gebeuren: zondag 19 september maakt het 3FM-programma ‘Jouw WeekendFinale!’ een uur lang radio, waar ook doven en slechthorenden naar kunnen ‘luisteren’. Dit doen de programmamakers Klaas van Kruistum en Miranda van Holland in het kader van de Werelddovendag van afgelopen zaterdag. Van 22:00 tot 23:00 uur beeld een doventolk voor de webcam de uitzending in gebarentaal uit.

3FM-dj’s Miranda Klaas zijn erg enthousiast over dit idee.

“Met 3FM Social Radio proberen we via zoveel mogelijk kanalen de Nederlandse jongeren te bereiken’, vertelt Miranda. ‘Tof dat doven en slechthorenden nu ook eens 3FM kunnen volgen.’

Verder komt er in de uitzending van ‘Jouw Weekend Finale!’ een dove jongere iets vertellen over doofheid en muziek. Daarnaast kunnen de luisteraars kaartjes winnen voor Sencity, een muziekevenement voor doven, slechthorenden en horenden.

‘Jouw Weekend Finale!’ is zondag 19 september te horen vanaf 22:00 uur op 3FM.

Lees ook:Barend en Wijnand maken radio-uitzending voor doven
Lees ook:Rob Stenders geeft aftrap nieuwe programmering 3FM
Lees ook:Nieuwe programmering 3FM najaar 2010
Lees ook:Bidden met artiesten op 3FM
Lees ook:Ook Koningin Beatrix moet een iPod krijgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>