Coen Swijnenberg had ongeluk met jetski

Jan Smit nodigt al een paar jaar bekende gasten uit voor zijn televisieprogramma ‘De Zomer Voorbij’. Dit jaar kreeg ook 3FM-dj Coen Swijnenberg een uitnodiging om bij Jan Smit en zijn Volendamse vrienden langs te komen op vakantie. Een leuk ritje op een jetski in de wateren van Kreta, eindigde voor Coen wat minder aangenaam… hij kneusde zijn rib toen hij in de flank werd aangevaren door Jan Dulles.

Op de beelden die Coen Swijnenberg op twitter zette, is goed te zien hoe 3J’s-zanger Jan Dulles hem van de zijkant raakt met zijn jetski.

De aanvaring zorgde voor een gekneusde rib bij Coen. Op zijn twitter liet hij weten ‘zo beurs als het maar kan’ te zijn.

Overigens neemt de radio-dj het Jan Dulles niet kwalijk. Zo schrijft Swijnenberg aan @driejs: “Voel je niet schuldig Jan. We hebben het super met jullie gehad. Dank voor de korte maar mooi tijd!!”

ZIE OOK:
- Jan Smit nodigt Coen en Sander uit voor zomershow

- ‘Coen en Sander mee met Jan Smit De Zomer Voorbij’

Lees ook:‘Coen en Sander mee met Jan Smit De Zomer Voorbij’
Lees ook:Jan Smit nodigt Coen en Sander uit voor zomershow
Lees ook:Coen en Sander zoeken de zomer op, drie dagen live vanuit Albufeira
Lees ook:Frank Dane draait warm
Lees ook:Coen en Sander vanaf 1 september op Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>