Domien Verschuuren van NPS naar BNN

“Zelden zo nerveus geweest. Ja, dat geef ik gewoon eerlijk toe.” Dat schreef 3FM-dj Domien Verschuuren vorige week maandag op zijn twitter. Ik dacht dat hij zenuwachtig was voor een belangrijke krabbel onder een nieuw contract, maar blijkbaar was hij echt zenuwachtig voor de presentatie van het programma Arbeidsvitaminen waarvoor hij inviel. Toch niet zo vreemd dat hij wat zenuwen had, want dat wordt vanaf september zijn nieuwe tijdslot.

Hij verruilt de NPS voor jongerenomroep BNN en gaat elke werkdag het programma ‘@Work’ presenteren. Dat is maandag officieel bekendgemaakt.

Domien Verschuuren is nu voor de NPS nog elke zaterdag en zondag te horen van 07:00 tot 10:00 uur met zijn programma ‘Domien Is Wakker’. BNN krijgt vanaf september flink meer zendtijd en dus kunnen ze ook wel meer dj’s gebruiken.

Domien is de tweede nieuwe dj die uren gaat maken voor de jongerenomroep. Eerder werd bekend dat Frank Dane van Radio 538 overkomt naar 3FM. Dane zal de ‘oude’ uren van Domien overnemen.

En Arbeidsvitaminen dan…?

Domien zal vanaf 6 september 2010 te horen zijn op de uren 10:00-12:00 met het programma ‘@Work’. Dat betekent dat ‘s werelds langst bestaande radioprogramma ‘Arbeidsvitaminen’ komt te vervallen. Mogelijk brengt de Avro de radioshow onder op een andere zender.

Gerard Ekdom schuift door naar de middag van 3FM, waar hij in feite de lunchplek van Rob Stenders overneemt. Zijn programma gaat ‘Effe Ekdom’ heten.

UPDATE: Nieuwe programmering 3FM najaar 2010

UPDATE: Arbeidsvitaminen gaat verder op Radio 5

Lees ook:Lex Gaarthuis op donderdag in 3FM-nacht
Lees ook:Nieuwe programmering 3FM najaar 2010
Lees ook:Gerard Ekdom: ‘Arbeidsvitaminen heeft me veel gebracht’
Lees ook:Rob Stenders geeft aftrap nieuwe programmering 3FM
Lees ook:Gerard Ekdom vond het tijd voor iets nieuws

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>