Claudia de Breij in september terug op 3FM

Fans van Claudia de Breij moeten nog even geduld hebben voordat de cabaretière weer op de radio te horen is. De Breij werd in juni geopereerd aan gescheurd bindweefsel in haar buik en bekken. Destijds was ook bekend dat Claudia daarmee zeker acht weken uitgeschakeld zou zijn. Inmiddels heeft de part-time radio-dj zes weken rust gehouden en is ze aan de beterende hand, maar terug op de radio is ze nog niet. Daarvoor moet je tot september geduld hebben.

In persoonlijk berichtje op de website van 3FM laat Claudia de Breij weten hoe het nu met haar gaat.

Ze schrijft: “Van de acht weken die ik moest herstellen zitten er nu zes op. Ik heb nog wel een beetje pijn, kan niet alles doen dat ik normaal doe en kegel soms zomaar ineens midden op de dag drie uur in slaap, maar ik voel me alweer stukken beter.”

Vakantie

Claudia gaat nu nog twee weken voorzichtig opbouwen en daarna gaat ze met haar vriendin en zoontje op vakantie. Op de vraag ‘Moet dat nou?’, zegt De Breij: “Ja nou. Mag mevrouw mijn echtgenote alsjeblieft even bijkomen van al dat mantelzorgen ja? En mag ik eindelijk eens wat anders dan op mijn rug liggen? Ik leek verdorie de happy hooker wel.”

September

Als het goed is keert Claudia de Breij op vrijdag 3 september 2010 weer terug op 3FM. Ze zal dan weer elke vrijdag te horen zijn op de publieke popzender. Verder gaat ze vanaf 7 september ook weer op tournee.

ZIE OOK:
- Claudia de Breij acht weken uitgeschakeld

Lees ook:Claudia de Breij acht weken uitgeschakeld
Lees ook:Claudia de Breij zoekt naar drijfveren van BN’ers
Lees ook:Claudia de Breij komt met culturele tv
Lees ook:Claudia de Breij opvolger Dolf Jansen op vrijdagmiddag
Lees ook:Claudia de Breij genomineerd voor cabaretprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>