MetMichiel verslaat Nederland-Uruguay met muziek

Koning van het radiocommentaar van het wereldkampioenschap voetbal is natuurlijk Jack van Gelder. Elke Oranje-wedstrijd weet hij op unieke wijze te verslaan op Radio 1. En 3FM is een muziekzender die niet wegdeinst voor experimenten, zo deden Michiel Veenstra en Gerard Ekdom al samen verslag van de wedstrijd Nederland-Kameroen. Combineer muziekzender 3FM en commentaarkoning Van Gelder, en je krijgt… commentaar met muziek!

Tijdens de wedstrijd laat Michiel Veenstra vanavond dj Sandstorm live muziek draaien, terwijl ook het commentaar van Jack van Gelder te horen is. De muziek moet ‘meegaan in de wedstrijd’: bij spannende momenten horen spannende ritmes en bij doelpunten komt er een luide beat.

“Bij 3FM doen we alles vanuit de muziek, dus dit unieke experiment past daar uitstekend bij”, aldus Veenstra. Het is voor het eerst dat een voetbalwedstrijd op deze manier live van muziek wordt voorzien.

Sandstorm maakt ieder jaar de 3FM Jaarmix en ook wekelijks de weekmix in EkStra Weekend.


Jack van Gelder gaat door het lint bij de 2-1 bij Nederland-Brazilië

Lees ook:Commentaar Jack van Gelder bij EK blijft geniaal!
Lees ook:Giel Beelen mixt commentaar Jack van Gelder op muziek
Lees ook:Nog even nagenieten: Nederland – Frankrijk met Jack
Lees ook:Extra EkStra Weekend doet verslag van Nederland-Kameroen
Lees ook:Voetbal op de radio is levensgevaarlijk in verkeer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>