Definitief: Rob Stenders naar PowNed

Dat Rob Stenders na het aflopen van zijn contract met de Vara deze zomer niet meer bij die omroep aan de slag zou gaan, dat was al langer een publiek geheim in Hilversum. De kogel is nu door de kerk: Stenders gaat definitief naar Powned. Dat maakte de radio-dj woensdag zelf bekend op 3FM. De nieuwe omroep die opgezet is door website GeenStijl, heeft gisteren officieel zendtijd gekregen op de publieke popzender 3FM. Vanaf 1 september 2010 mag PowNed uren maken op Radio 1 en 3FM.


Rob Stenders, die naast zijn werk voor 3FM en Radio 2 ook nog zijn eigen radiostation KXradio heeft, zal wat minder uren gaan maken op de landelijke radio.

UPDATE: Waarom Rob Stenders weg moet (28 juli 2010)

Volgens de radio-dj gaat hij voor PowNed een programma maken op de vrijdagavond.

In tegenstelling tot wat Rob Stenders zelf altijd riep, stroomt hij nu dus niet door naar Radio 2, want daar heeft PowNed geen zendtijd verkregen.

Ik vind het een goede zet van PowNed om direct een grote naam aan te trekken met heel veel ervaring. En ook iemand die wel bij het kwajongens-imago van de nieuwe omroep past. Getuige wat Stenders op de zender toeliet over de 3FM Awards.

Lees ook:Waarom Rob Stenders weg moet
Lees ook:Rob Stenders begint aan laatste week Eetvermaak
Lees ook:Rob Stenders geeft aftrap nieuwe programmering 3FM
Lees ook:Uit de oude doos: Rob Stenders is te vroeg klaar
Lees ook:Nieuwe programmering 3FM najaar 2010

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Definitief: Rob Stenders naar PowNed

 1. el-g

  en coen swijnenberg bevestigd net op Twitter dan Timur vanaf september tussen 12-14uur komt van ma-do met Timur tot Twee uur

    /   Reply  / 
  1. HIJ

   Een tweet later:

   Laat ik een keer m’n telefoon liggen…gaat iemand Twitteren dat Timur naar de middag op 3FM gaat. #nietwaar #geintje #hetwordtiemandanders

     /   Reply  / 
 2. tim

  Dat was een grap…

    /   Reply  / 
 3. Jorn

  Gelukkig is het een grap, Timur is te goed! Hij moet in het weekend blijven en anders de uren 16:00-19:00 doen, maar daar zit al een goed scorend (ook BNN) programma.

    /   Reply  / 
 4. Eddie

  Of Coen was iets te vroeg met het nieuws, is op z’n vingers getikt en doet nu net alsof iemand z’n twitteraccount had gekaapt… ;-)

    /   Reply  / 
 5. ronnie V

  …van mij had hij al eerder weg gemogen, wel een goeie gast maar als hij een scheet liet was hij al ziek…meer ziek dan op de zaak zeg maar, en ik vond dat hij met het glazenhuis ook verdacht weinig zijn kop liet zien….

    /   Reply  / 
  1. bauke

   Met glazenhuis presenteerde hij de top 2000 op radio 2.
   Maar verder is ie wel te vaak afwezig ja.

     /   Reply  / 
 6. Emile

  Wordt die vervelende lachzak van een Jelmer dan ook meteen weggepromoveerd naar een bureaufunctie? Dat zou super zijn, net als een dagelijks programma voor Timur overigens.

    /   Reply  / 
 7. ramon

  Jammer dat Rob weg gaat had liever Rab radio weg willen zien… wat een droogkloot die Paul… om nog maar te zwijgen over die houtje touwtje items….

  Timur is wel ok maar zet die dan op de plek van Veenstra en Veenstra naar de middag…

    /   Reply  / 
 8. Stefan

  jammer nu moet de beste d.j van nederland zendtijd inleveren, maar wel cool dat hij dankzij powned toch nog op 3fm kan blijven }dat is trouwens ook het enige postive aan powned]

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>