Glazen Huis krijgt 3 miljoen euro van regering

Minister Bert Koenders heeft vlak voor het einde van het Glazen Huis de bijdrage van de Nederlandse regering aan 3FM Serious Request bekend gemaakt: 3.000.000 euro. Dat is meer dan het bedrag dat de overheid vorig jaar bijdroeg aan de actie van 3FM, toen beloofde de regering 2,5 miljoen euro over te maken naar het goede doel, op de de voorwaarde dat de dj’s in het Glazen Huis minstens dat bedrag ook op zouden halen.

De bijdrage van de Nederlandse overheid is hoger dan vorig jaar, omdat heel Nederland zich zo ontzettend goed ingezet heeft voor de zesde editie van Serious Request, aldus Minister van Ontwikkelingssamenwerking Bert Koenders.

De eindstand van 3FM Serious Request wordt vanavond even na 20:00 uur bekend gemaakt.

Lees ook:Nederlandse regering geeft 2,5 miljoen aan Serious Request
Lees ook:WOW! Eindstand Glazen Huis 2009: 7.113.447 euro
Lees ook:3FM Serious Request tussenstand dag #1
Lees ook:Dit jaar is je euro het dubbele waard
Lees ook:3FM Serious Request 2008 vrijdag van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>