Teller Glazen Huis over de 1,7 miljoen euro

Met nog één dag te gaan stijgt de spanning steeds verder, want hoeveel geld gaat het Glazen Huis in Groningen ophalen. De tussenstand van woensdagmiddag is in ieder geval al bemoedigend; om half vijf stond de teller van 3FM Serious Request op 1.740.302 euro. Dat betekent dat de actie met het Glazen Huis op de vijfde dag ruim zeven ton heeft opgehaald, want een dag eerder stond de teller nog net boven het miljoen. Of Serious Request 2009 wederom een recordopbrengst zal opleveren is nog even afwachten.

In ieder geval wordt het de donateurs voor het Glazen Huis wel wat makkelijker gemaakt; woensdag is er namelijk een tweede brievenbus bijgemaakt in de wand van het huis op de Grote Markt in Groningen.

De dj’s in het Glazen Huis, Gerard, Giel en Annemieke, worden donderdag om 19:00 uur bevrijd uit het warme hok in Groningen. Dan wordt ook live op radio en televisie bekend gemaakt wat Serious Request dit jaar heeft opgebracht voor de wereldwijde bestrijding van malaria.

ZIE OOK:
-
Glazen Huis Groningen krijgt een tweede brievenbus
- Tussenstand na dag #4: Glazen Huis passeert 1.000.000 euro

Lees ook:Glazen Huis krijgt een tweede brievenbus
Lees ook:Finale Glazen Huis live op 3FM en Nederland 3
Lees ook:WOW! Eindstand Glazen Huis 2009: 7.113.447 euro
Lees ook:Glazen Huis na vier dagen over de 1.000.000 euro
Lees ook:Ka-ching! Dat is even 750.000 euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>