Glazen Huis krijgt een tweede brievenbus

Een belangrijk onderdeel van het Glazen Huis, dat ook voor een stukje interactiviteit zorgt tussen het publiek en de dj’s, is de brievenbus. Op de Grote Markt in Groningen staan inmiddels zulke lange rijen voor de brievenbus, dat er vanmiddag een tweede gleuf bij gemaakt is. Net als vorig jaar in Breda heeft het publiek een dag voor het einde van 3FM Serious Request een tweede brievenbus om geld in te werpen voor het goede doel.

De organisatie van het Glazen Huis had wellicht al stiekem gehoopt dat het succes van de actie zou leiden tot een tweede gleuf in het huis, maar de nieuwe brievenbus moest nog wel even gemaakt worden.

UPDATE: Record eindstand Glazen Huis 2009

Op de live-beelden vanuit Groningen was te zien hoe de toegesnelde klusjesmannen op professionele wijze een gat maakten in het Glazen Huis (zie foto) waar nu munt- en briefgeld door heen naar binnen geschoven kan worden. Tot nu toe heeft de actie met het Glazen Huis al meer dan een miljoen euro opgeleverd.

ZIE OOK:
- Extra brievenbus getimmerd voor Glazen Huis Breda
-
Tussenstand opbrengst Glazen Huis dag #4

Lees ook:Extra brievenbus getimmerd voor Glazen Huis
Lees ook:Teller Glazen Huis over de 1,7 miljoen euro
Lees ook:Glazen Huis tussenstand na dag 1: 244.668 euro
Lees ook:Finale Glazen Huis live op 3FM en Nederland 3
Lees ook:Heet nieuws over Glazen Huis (live Twitter verslag)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>